حقوق و قضا
محسنی اژه ای:

چه ارزشی بالاتر از كدبانویی و همسر خوب بودن برای زن وجود دارد؟

چه ارزشی بالاتر از كدبانویی و همسر خوب بودن برای زن وجود دارد؟

معاون اول قوه قضاییه در مراسم تحلیف مشاوران خانواده قوه قضائیه با اشاره به اینکه چه ارزشی بالاتر از این که یک خانم بتواند کدبانو و همسر خوبی باشد و فرزندان خوبی تربیت کند وجود دارد، اظهار داشت: امروز همه باید نسبت به امر ازدواج، زندگی سالم و تربیت فرزند سالم اهتمام نماییم و اگر خدایی نکرده مسائلی به وجود می آید و بنیان خانواده را سست می کند به آن دقت کنیم تا کانون خانواده گرم باشد.



به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، غلام حسین محسنی اژه ای در مراسم تحلیف مشاوران خانواده مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با عرض تبریک امام جواد و امام علی (ع) اظهار داشت: حقیقتا وقتی انسان به فرمایشات مقام معظم رهبری نگاه می کند می فهمد این سخنان چقدر حکمت آمیز است و بنا بر این است که در گام دوم انقلاب اسلامی باید از نیروهای جوان انقلابی بهره برد و می بینیم رئیس مرکز وکلا یکی از آن نیروهای جوان انقلابی است.

معاون اول قوه قضاییه افزود: پیش از این که به مراسم تحلیف برسیم دو نکته را بیان می کنم یک مسئله اجرای عدالت و قضاوت به حق است که به آن مامور هستیم و اگر قضاوت ما به حق نباشد جزو گروه فاسقین می شویم و امروزه اگر می خواهیم عدالت را اجرا نماییم علاوه بر قاضی عادل و امانتدار و تمام شرایطی که باید داشته باشد نیاز به وکیل، کارشناس و مشاوره داریم.

وی اضافه کرد: بااینکه گفته شده برای آنها عدالت شرط نیست اما عالم و متدین و امانتدار و بی طرفین بودن در وکیل، کارشناس و مشاور هم شرط است و یک وکیل باید عالم، دلسوز و آشنا به کارش باشد و بر طبق حق قدم بردارد و نظر دهد و اگر این طور باشد عدالت مورد نظر تحقق پیدا می کند و به تنهایی قاضی عادل و عالم بدون استفاده از نظر وکیل، کارشناس و مشاور شاید نتواند همه موضوع را تشخیص دهد و همه جوانب را درنظر بگیرد. همانطور که برای جذب و به کارگیری یک قاضی باید تلاش نماییم برای جذب و به کارگیری وکیل و مشاوره هم باید دقت نماییم و یک وکیل وقتی می خواهد وکیل شود باید عالم و امانتدار بودنش مشخص باشد.

محسنی اژه ای اشاره کرد: نکته دوم این است که یکی از موضوعات مورد توجه اسلام بنیان خانواده است که در قانون اساسی کشور ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است که از نظر عقلا و دنیای امروز هم این نتیجه گرفته شده که نسبت به تحکیم خانواده باید اهتمام نماییم. بنیان خانواده برپایه زن و شوهر است و اگر می خواهد برمبنای درستی پایه ریزی شود مقدماتی باشد لحاظ شود و پس از پایه گذاری صحیح آموزش های لازم برای زوجین داده شود.

معاون اول قوه قضاییه با ییان این که درست است که قانون حاکم بر خانواده است اما مسئله اخلاق در خانواده نقش پررنگی دارد و حقوق مسئولیت ها و تکالیفی را برای زوج و زوجه مشخص کرده است، اظهار داشت: می دانیم اگر تکالیف با اخلاق همراه نشود بنیان خانواده مطلوبی نداریم. باید ببینیم اگر تزلزلی به خانواده وارد می شود چه کاری انجام دهیم تا تزلزل بیشتری ایجاد نشود و اگر خانواده خدایی نکرده تا مرز فروپاشی رفت چه اقداماتی صورت گیرد و در فروپاشی بنیان خانواده باید مصلحین جامعه هم دخالت کنند چون اگر خانواده سالم باشد جامعه سالم می باشد و اگر خانواده از هم بپاشد فقط ضررش به زن و مرد وارد نمی گردد بلکه به کسانی که به هر نحوی با زوج و زوجه ارتباط دارند نیز لطمه می شود گاهی ممکنست فرزند این زن و مرد از تربیت درست و تحصیل باز بماند و مسیر زندگیش عوض شود و ما تاثیراتش را در جامعه ببینیم پس بنیان خانواده یکی از موضوعات مورد تاکید اسلام است و ما اگر بتوانیم از فروپاشی یک خانواده جلوگیری نماییم چه کار بزرگی کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه چه ارزشی بالاتر از این که یک خانم بتواند کدبانو و همسر خوبی باشد و فرزندان خوبی تربیت کند وجود دارد؟ اظهار داشت: امروز همه باید نسبت به امر ازدواج، زندگی سالم و تربیت فرزند سالم اهتمام نماییم و اگر خدایی نکرده مسائلی به وجود می آید و بنیان خانواده را سست می کند به آن دقت کنیم تا کانون خانواده گرم باشد.

محسنی اژه ای خطاب به مشاوران خانواده ای که امروز تحلیف شدند، اظهار داشت: خانم ها و آقایان که امروز تحلیف می شوید توجه داشته باشید که در چه کار بزرگ و پرارزشی وارد می شوید و این اختصاص به مشاوره برای جلوگیری از طلاق ندارد بلکه باید در جهت تحکیم بنیان خانواده مشاوره داده شود نخستین کار برای این مشاوره این است که بر طبق آموزه های قانونی و سنت قدم برداریم و قرآن برای هدایت ما آمده است و سنت نیز تبیین قرآن است پس باید مبنای کار را آموزه های دینی قرار دهیم و در کنارش از تجربه های خوب بشری نیز استفاده نمائیم.

معاون اول قوه قضائیه در آخر خطاب به رئیس مرکز مشاوران خانواده قوه قضائیه اظهار داشت: پروسه جذب و گزینش وکیل، کارشناس رسمی و مشاوران خانواده را کوتاه کنید تا فرد بتواند جهت زندگی خود تصمیم بگیرد و ببینید چه کسی را برای چه کاری گزینش می کنید و برای آن نقش سوال طرح کنید و درنظر بگیرید آیا فرد شرایط لازم برای آن پست را دارد یا نه و هم چنین در مصاحبه ها و اختبارهای شفاهی معیارهای علمی داشته باشید و سلیقه ای عمل نکنید.




1399/12/05
18:50:29
0.0 / 5
1104
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد