حقوق و قضا

بیانیه فراكسیون حقوق بشر و شهروندی در واكنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر ایران

بیانیه فراكسیون حقوق بشر و شهروندی در واكنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر ایران

به گزارش حقوق و قضا فراكسیون حقوق بشر و شهروندی مجلس شورای اسلامی از وزارت خارجه و ستاد حقوق بشر خواست كه با به كارگیری همه ظرفیت های دیپلماسی، تدابیر بازدارنده ای در قبال اقدام های خصمانه دولت های غربی در عرصه  حقوق بشر اتخاذ كرده و ظرفیت های حقوقی و سیاسی كشورهای مستقل برای نجات حقوق بشر از سلطه  سیاسی دولت های غربی در مراجع بین المللی را فعال كند.


به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا بیانیه فراکسیون حقوق بشر و شهروندی مجلس در واکنش به طرح قطعنامه حقوق بشری در سازمان ملل متحد توسط دولت کانادا به شرح زیر است:
بار دیگر عناد و کینه برخی دولت های غربی نسبت به ملت ایران آشکار گردید و ملت ایران به علت پایبندی عملی به استیفای کامل حقوق خود و صیانت از کرامت انسان ها و دفاع از حقوق ملت های مستقل با صدور یک قطعنامه سیاسی مجازات شد. این دفعه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد که نهادی شکل گرفته برای ارتقای حقوق بشر و صیانت از حقوق ملت ها در قبال ظلم و تعدی کشورهای خودبرتربین و زیاده خواه و ناقض حقوق بشر است، ابزارسوءاستفاده سیاسی و منفعت طلبانه این کشورها قرار گرفت.
ملت بزرگ ایران هیچ تردیدی در سوءاستفاده ی سیاسی دولت های غربی از شورای حقوق بشر ندارد چون که با وجود عدم موافقت صریح 64 کشور و 32 رای ممتنع کشورهای عضو شورای حقوق بشر با تصمیم سیاسی دولت های غربی، به تصویب رسید.
پرسش مردم آزاده جهان بخصوص ملت رشید ایران از دولت های غربی مدعی حقوق بشر این است که رژیم اشغالگر صهیونیستی و رژیم متجاوز سعودی باید چند کودک دیگر فلسطینی و یمنی را به خاک و خون بکشند تا سزاوار برخوردی جدی از جانب سازوکارهای بین المللی نظارتی حقوق بشری باشند؟ کشوری که برای منافع اقتصادی فروش سلاح را در کشور خود آزاد گذاشته تا آمار بیشترین قتل را با سلاح گرم به خود اختصاص دهد. مردم سیاه پوست آمریکا تا کی باید مورد ظلم و جنایت نظام نژادپرست آمریکا شود؟ مردم آزادیخواه کشور ایران تا کجا باید به علت تحریم های جنایتکارانه دارویی آمریکا جان عزیزان خویش را از دست بدهند؟ پاسخ بسیار روشن است.
چطور می شود دولتی که ادعای بزرگترین دموکراسی جهان را دارد، مدتی است درگیر نزاع انتخاباتی میان دو کاندیدای حزب جمهوری خواه و دموکرات خود است و عجیب تر اینکه رئیس جمهور حاکم ادعای تقلب گسترده و فساد می کند و هنوز بعد از گذشت دو هفته از انتخابات نتیجه مشخصی را اعلام نکرده و طرفداران خویش را به نزاع خیابانی دعوت میکند، خواهان حضور ناظران بین الملی در انتخابات سال 1400 ایران است؟ چطور امکان دارد دولتی که رئیس جمهور آن با وقاحت و شرارت تمام، بزرگ سردار جهان اسلام و بزرگترین حامی حقوق بشر مظلومان منطقه را به وحشیانه ترین شکل ممکن به شهادت رساند، ادعای پشتیبانی از حقوق بشر در ایران کند؟ چطور دولتی که از اهانت به پیامبر رحمت و مهربانی حمایت می کند و حق مسلم بیشتر از یک و نیم میلیارد انسان مسلمان را نادیده می گیرد ادعای پشتیبانی از حقوق بشر را دارد؟ کشوری که بیشترین امار قتل زنان را در اروپا دارد آیا می تواند به دروغ کشوری را به جرم تبعیض زنان محکوم کند؟
از دیگر موارد مضحک اتهامی در این بیانیه تبعیض میان زنان است. کشوری که میزان جامعه دانشگاهی زنان بیشتر از مردان است، نرخ اشتغال بانوان و فعالیتهای اجتماعی آنان در رتبه تک رقمی جهان و موارد بسیار دیگری است را مورد افترا قرار می دهند ولی در مقابل کشورهای مرتجع منطقه که از کوچکترین حقی برای زنان قائل نیستند به آسانی می گذرند و حتی در کشورهای خود از مقام شامخ زن در جهت مطامع جنسی و اقتصادی بهره برداری می کنند. مضحک تر آنکه کشوری بر ضد ما دوره افتاده و امضا جمع می کند که در خرداد ماه همین همین سال جاری نخست وزیر آن به تبعیض نژادی در کشورش اعتراف کرد. به گزارش دیده بان کشتار زنان در سال ۲۰۱۹ در هر یک و نیم روز یک زن در کانادا به قتل رسیده است حال آنکه ایران اسلامی را به تبعیض زنان محکوم می کنند. در ایرانی طبق دین اسلام مقام والای زن گرامی داشته می شود.
ترفند ناقضان حقوق بین الملل در سوءاستفاده ی سیاسی از جایگاه شورای حقوق بشر که اساساً وقعی به قواعد و اصول بنیادینی چون «اصل عدم مداخله در امور داخلی سایر دولت ها»، «اصل برابری حاکمیت ها»، «اصل منع تهدید و توسل به زور و اصل خودداری از کمک و مساعدت به دولت های ناقض قواعد آمره حقوق بین الملل عام» همچون در مورد آمریکا در پرونده تحریم غذا و دارو ضد ملت ایران، نمی نهند، طنز تلخی است که جایگاه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را بعنوان نهادی مستقل و دارای شخصیت حقوقی بین المللی، زیر سوال برده و حتی می تواند مسئولیت بین المللی این نهاد را هم به دنبال داشته باشد.
فراکسیون حقوق بشر و شهروندی مجلس شورای اسلامی هزینه مندسازی هرگونه اقدام ضد ملت ایران را راهبرد موفق و مؤثر دیپلماسی انقلابی دانسته و از وزارت امور خارجه و ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران می خواهد با به کارگیری همه ظرفیت های دیپلماسی، تدابیر بازدارنده در قبال اقدام های خصمانه دولت های غربی در عرصه حقوق بشر را اتخاذ کردن و ظرفیت های حقوقی و سیاسی کشورهای مستقل برای نجات حقوق بشر از سلطه سیاسی دولت های غربی در مراجع بین المللی را فعال کند.»
به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا هفته گذشته سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه هم طرح قطعنامه حقوق بشری در سازمان ملل متحد توسط دولت کانادا و تکرار ادعاهایی مبتنی بر «گزارش های غیرواقعی و ساختگی» را فاقد وجاهت قانونی و غیر قابل قبول دانست.



1399/09/01
16:22:31
5.0 / ۵
1406
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد