دیدار چهره به چهره رئیس دستگاه قضا با مردم اصفهان؛
اژه ای: رسیدگی به امور و مشکلات مردم اولویت کارگزاران نظام اسلامی است
حقوق و قضا: رییس قوه قضاییه در مسافرت به اصفهان در یکی از مساجد این شهر به مدت چهار ساعت با جمعی از مردم ملاقات حضوری داشت و به مسایل و پرونده های قضایی و حقوقی آنان رسیدگی کرد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در جریان سفر بدون تشریفات به استان اصفهان و در ادامه سلسله دیدارهای مردمی خود، به مناسبت نیمه شعبان، ولادت موفورالسرور امام عصر (عج)، در یکی از مساجد اصفهان به مدت چهار ساعت با جمعی از مردم، ملاقات حضوری و چهره به چهره داشت و به مسایل و پرونده های قضائی و حقوقی آنها رسیدگی کرد و در قالب موازین قانونی، دستورات مشخصی را برای حل مسایل قضائی مراجعه کنندگان که از متن مردم بودند، صادر کرد.
دیدار بلاواسطه با متن مردم در مجامع مختلف، به ویژه در مساجد، دفتر حوزه ریاست قوه قضائیه و مرکز ارتباطات مردمی دستگاه قضا، یکی از برنامه های ثابت و لایتغیر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای طی بالاتر از سه سال اخیر بوده است.
رئیس قوه قضائیه در همین جهت، کلیه مقامات و مسئولان قضائی را در سراسر کشور مکلف و موظف کرده که بصورت منظم و مستمر با متن مردم دیدارهایی بلاواسطه و چهره به چهره را برگزار کنند و تمامی توان و مساعی خود به کار بندند تا در قالب موازین قانونی، مسایل قضائی مردم با سرعت و دقت، مرتفع شود.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در اثنای رسیدگی به مسایل و پرونده های قضائی و حقوقی مردم در یکی از مساجد اصفهان، در ضمن صحبت با فرد فرد مراجعه کنندگان، بر این مهم اصرار کرد که مردم ولی نعمتان کارگزاران در نظام اسلامی هستند و رسیدگی به امورات و رفع مشکلات آنها، در زمره اولویت های اصلی است.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: ما کارگزاران حکومتی باید خودرا به مفهوم واقعی کلمه، خدّام و خدمتگزاران مردم بدانیم؛ دغدغه مردم و گرفتاری آنها باید دغدغه و گرفتاری ما باشد.
رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: ملاقات های بلاواسطه و چهره به چهره با مردم را به یک قاعده در دستگاه قضائی مبدل کرده ایم و معتقدیم این ملاقات ها، علاوه بر اثراتی که در رفع مسایل و مشکلات حقوقی و قضائی مردم در قالب موازین قانونی دارد، زمینه ساز لطمه شناسی نیز در دستگاه قضائی خواهد بود. بعضاً در بعضی از این ملاقات ها، موضوع و حتی معضلی در پرونده مراجعه کننده ای مشاهده می شود که ما مسئولان قضائی را به صرافت می اندازد تا در باب آن موضوع و معضل کنکاش نماییم و درصدد رفع و ریشه کن کردن آن برآییم.
منبع: judcms.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب