رئیس سازمان بهزیستی كشور:
داده های آماری سامانه های لطمه های اجتماعی به یکدیگر متصل نیست
حقوق و قضا: رییس سازمان بهزیستی کشور از اولویت نگاه ساختاری و پیشگیرانه و لزوم اتصال داده های حوزه لطمه های اجتماعی آگاهی داد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، دکتر سید جواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در نشست معاونین سلامت اجتماعی و روسای ادارات فوریت های اجتماعی، پیش گیری از لطمه ها و بازتوانی اعتیاد بهزیستی سراسر کشور که با حضور دکتر علی فتحی آشتیانی رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برگزار گردید، با بیان این که داده های زیادی در سطح کشور وجود دارد اظهار داشت: پایگاه های جامع رفاه ایرانیان، سراج، سامانه ۱۲۳، مشاورا ۱۴۸۰ و... دارای داده های زیادی هستند که با یکدیگر پیوند ندارند و لازم است به هم متصل شوند.
وی با اشاره به مربع طلایی حکمرانی عدل، عقل، قلب و ربط گفت و اضافه کرد: با اهمیت ترین مشکل حکمرانی در کشور عدم ارتباط موثر میان دستگاهها و نهادها است که سبب عدم ایجاد رضایت مندی و کارایی می شود.
حسینی به اشاره به عدم ارتباط بین حوزه های داخلی در سازمانها اظهار داشت: ۶ سامانه در عرصه لطمه های اجتماعی فعالیت می نمایند که داده های موجود در آنها به یکدیگر مرتبط نیستند و به لقمه دانشی برای بهره برداری تبدیل نمی شود.
رییس سازمان بهزیستی با اشاره به مشارکت جویی به عنوان امری تحول آفرین در سازمان بهزیستی اظهار داشت: تملک سازمانی در سازمان ها بر تعلق سازمانی چیرگی یافته که لازم است برای کارایی و رضایت مندی این مساله اصلاح گردد.
وی دانش بنیانی را یکی دیگر از سیاستهای سازمان بهزیستی مطرح کرد و اضافه کرد: اورژانس اجتماعی به عنوان یک فعالیت تثبیتی باید تقویت شود. اورژانس اجتماعی در خط مقدم لطمه های اجتماعی پس از پلیس به عنوان تنها عامل مداخله در آسیبها در صحنه حضور دارد.
حسینی با اشاره به رویکرد های ۱۲ گانه سازمان بهزیستی اظهار داشت: مجموعه کارهای سازمان بهزیستی باید توانمندسازانه، پیشگیرانه، دانش بنیان، محله محور، ادغام گرایانه، اجتماعی سازانه، مشارکت جویانه، عدالت خواهانه، تمرکز زدایانه، فراگیر سازانه، فرصت آفرینانه و خانواده محور باشند.
وی با با اعلان اینکه با نگاه اجتماعی سازانه، تنها متولی سلامت اجتماعی در کشور سازمان بهزیستی قرار گرفته است اظهار داشت: ماموریت سلامت اجتماعی در قوانین بر عهده سازمان بهزیستی است. جنس سازمان بهزیستی اجتماعی است و همه کارهای سازمان بهزیستی باید با رویکرد اجتماعی باشد.
رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که نگاه ساختاری و پاتالوژیک هر دو دارای اهمیت هستند ولی کارهای ساختاری و پیشگیرانه در اولویت قرار دارند اظهار داشت: در کارهای ساختاری رویکرد پیشگیرانه مثل آموزش ها و غربالگریها را در بر می گیرد و در کارهای پاتالوژیک امور مداخله ای قرار دارند. با نگاه ساختاری کارها موفق تر، بهره ورانه تر، کم هزینه تر و پایدارتر انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، حسینی در آخر به طرح بهزیست محله در امتداد محله محوری و خانواده محوری اشاره و بر ساختاری و پیشگیرانه بود کارها در این طرح اصرار کرد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب