حقوق و قضا
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاكید كرد؛

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح در جلوگیری از وقوع جرم

استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح در جلوگیری از وقوع جرم

به گزارش حقوق و قضا معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اظهار داشت: باید با تبادل اطلاعات از ظرفیت نیروهای مسلح بهره برد تا کارهای بزرگ در زمینه پیشگیری صورت گیرد.



به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، سومین گردهمایی معاونین اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به صورت برخط به ریاست جهانگیر معاون اجتماعی برگزار گردید.
در این جلسه معاونین اجتماعی و پیشگیری ۳۱ استان کشور حضور داشته و استانهای مرکزی، زنجان، خراسان جنوبی، قزوین و چهارمحال بختیاری بعنوان سرگروه گزارش عملکرد و پیشنهادات خود و زیرگروه ها را بیان نمودند.
اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم در ابتدای سخنان خود به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره نمود و اظهار داشت: ایشان صدمه های اجتماعی را مهم ترین مساله و بزرگ ترین خطر در کشور می دانند. به قول ایشان مساله صدمه های اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم باید به نحوی باشد که مسئولین احساس کنند آن مساله برای خود و خانواده خودشان اتفاق افتاده است و با جدیت به حل آن بپردازند.
جهانگیر اضافه کرد: پرداختن به مساله صدمه های اجتماعی و جرایم بعنوان یک وظیفه قانونی، شرعی و اخلاقی ما است که باید به آن احساس تعهد نماییم تا کار فقط جنبه تشریفاتی پیدا نکرده و به صورت عملیاتی صورت گیرد.
وی افزود: زمانی کار ما از حالت تشریفاتی خارج می شود که خروجی کارمان را ببینیم و این امر مستلزم پرداختن به دو مبحث برنامه ریزی و اولویت بندی است. یعنی بعد از شناسایی صدمه ها و برنامه ریزی آنها را اولویت بندی نماییم.
جهانگیر بیان نمود: این مساله را باید بدانیم هم قوه قضاییه و هم سایر بخش ها در کشور وظیفه پیشگیری دارند. باید از دستگاه هایی که بودجه پیشگیری می گیرند مطالبه گر بود که خروجی کارشان چیست.
وی افزود: ما بعنوان معاونت اجتماعی و پیشگیری این حق را داریم که بدانیم سایر دستگاه ها در امر پیشگیری چه اقداماتی انجام می دهند تا از آن الگو بگیریم و یا مانع از موازی کاری آن مساله در سایر دستگاه ها شویم.
جهانگیر ضمن تاکید بر اهمیت همکاری سایر دستگاه ها با این معاونت اظهار داشت: وظیفه معاونت اجتماعی این است آمار و اطلاعات صدمه ها را احصاء و برای همراه کردن سایر دستگاه ها در اختیارشان قرار دهد.
معاون اجتماعی و جلوگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به استفاده از ظرفیت های نیروهای مسلح اشاره نمود و اظهار داشت: نیروی انتظامی، سپاه و بسیج در تمام عرصه ها حضور دارند و باید با تبادل اطلاعات از ظرفیت این سه مجموعه بهره برد تا کارهای بزرگ در زمینه پیشگیری صورت گیرد.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش یکی دیگر از دستگاه هایی است که در زمینه پیشگیری می تواند کارهای بزرگی انجام دهد چونکه از دوران دبستان حوزه تربیت و پرورش دانش آموزان را بر عهده دارد.
جهانگیر عنوان کرد: یکی دیگر از ظرفیت ها که درون قوه قرار دارد زندان ها است باید افرادی از معاونت پیشگیری به زندان ها بروند و پرونده مجرمان را مطالعه و آنها را با کمک روانشناسان تحلیل کنند. چونکه از نتایج به دست آمده میتوان برای راه های کاهش صدمه های اجتماعی بهره برد.
وی در انتها اظهار داشت: بنا بر تاکید رئیس قوه قضاییه یکی از وظایف مسئولین این است که صدمه های اجتماعی را از نزدیک ببینند و در جریان این صدمه ها قرار گیرند؛ چونکه لمس مبحث با چیزی که از دور دیده می شود متفاوت می باشد و می تواند در برنامه‎ریزی برای حل آن کمک نماید.


منبع:

1400/11/02
23:34:07
5.0 / ۵
916
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد