محمدیاران:
زندان باید بستر اصلاح و تربیت زندانیان باشد
به گزارش حقوق و قضا، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی اظهار داشت: زندان باید در کنار بازدارندگی، بستر اصلاح و تربیت زندانیان و فراهم سازی زمینه بازگشت شرافتمندانه آنان به جامعه باشد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، مسلم محمدیاران قبل از ظهر شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان شمالی که در سالن جلسات دادگستری برگزار گردید، اظهار داشت: انتصابات مدیریتی در مجموعه قضایی در امتداد پیشبرد اهداف قوه قضائیه و منطبق با سند تحول و تعالی قضایی انجام شده است.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای مدیریتی و حرکت در راه اهداف تعیین شده، اهمیت بالای ی در پیشرفت عملکرد مجموعه زندان ها و تحقق مأموریت های قانونی آن دارد.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با تکیه بر نقش بازدارندگی مجازات حبس اشاره کرد: زندان باید به شکلی عمل کند که از تکرار جرم جلوگیری شود؛ با این وجود، اصلاح و تربیت زندانیان و فراهم کردن زمینه برگشت سالم و شرافتمندانه آنان به جامعه نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
محمدیاران با اشاره به اینکه زندان می تواند در صورت برخورداری از برنامه های فرهنگی، اعتقادی و اصلاحی مؤثر، به محیطی سازنده برای تغییر رفتار و پیشرفت شخصیت افراد تبدیل گردد، تصریح کرد: توجه به سلامت روان، تقویت باورهای اعتقادی و پیشرفت پتانسیلهای فردی و اجتماعی زندانیان، از مؤلفه های مهم اصلاح و تربیت است و می تواند نقشی مؤثر در بازاجتماعی شدن آنان ایفا کند.
وی همین طور بر ضرورت توسعه آموزش های مهارتی در زندان ها تاکید کرد و اظهار داشت: توانمندسازی زندانیان و افزایش مهارت های حرفه ای و اجتماعی آنان باید به شکلی دنبال شود که بعد از آزادی، امکان برگشت شرافتمندانه به جامعه و فراهم کردن زمینه زندگی سالم و مستقل برایشان مهیا باشد.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی پشتیبانی از خانواده های زندانیان را نیز از موضوعات مهم این حوزه دانست و تصریح کرد: خانواده های زندانیان نباید به علت ارتکاب جرم از طرف یکی از اعضاء خانواده، از حمایت های لازم محروم بمانند. در این حوزه، استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت های مردمی باید تقویت شود و پشتیبانی از این خانواده ها به یک فرهنگ عمومی و اجتماعی تبدیل گردد.
محمدیاران در انتها ضمن تقدیر از خدمات و تلاشهای مدیرکل پیشین زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان، برای مدیرکل جدید در انجام مسئولیت ها و پیشبرد برنامه های اصلاحی و تربیتی آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، مسلم محمدیاران قبل از ظهر شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان شمالی که در سالن جلسات دادگستری برگزار گردید، اظهار داشت: انتصابات مدیریتی در مجموعه قضایی در امتداد پیشبرد اهداف قوه قضائیه و منطبق با سند تحول و تعالی قضایی انجام شده است.وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای مدیریتی و حرکت در راه اهداف تعیین شده، اهمیت بالای ی در پیشرفت عملکرد مجموعه زندان ها و تحقق مأموریت های قانونی آن دارد.رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با تکیه بر نقش بازدارندگی مجازات حبس اشاره کرد: زندان باید به شکلی عمل کند که از تکرار جرم جلوگیری شود؛ با این وجود، اصلاح و تربیت زندانیان و فراهم کردن زمینه برگشت سالم و شرافتمندانه آنان به جامعه نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.محمدیاران با اشاره به اینکه زندان می تواند در صورت برخورداری از برنامه های فرهنگی، اعتقادی و اصلاحی مؤثر، به محیطی سازنده برای تغییر رفتار و پیشرفت شخصیت افراد تبدیل گردد، تصریح کرد: توجه به سلامت روان، تقویت باورهای اعتقادی و پیشرفت پتانسیلهای فردی و اجتماعی زندانیان، از مؤلفه های مهم اصلاح و تربیت است و می تواند نقشی مؤثر در بازاجتماعی شدن آنان ایفا کند.وی همین طور بر ضرورت توسعه آموزش های مهارتی در زندان ها تاکید کرد و اظهار داشت: توانمندسازی زندانیان و افزایش مهارت های حرفه ای و اجتماعی آنان باید به شکلی دنبال شود که بعد از آزادی، امکان برگشت شرافتمندانه به جامعه و فراهم کردن زمینه زندگی سالم و مستقل برایشان مهیا باشد.رئیس کل دادگستری خراسان شمالی پشتیبانی از خانواده های زندانیان را نیز از موضوعات مهم این حوزه دانست و تصریح کرد: خانواده های زندانیان نباید به علت ارتکاب جرم از طرف یکی از اعضاء خانواده، از حمایت های لازم محروم بمانند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب