راه اندازی رشته زبان کره ای در دانشگاه تهران
حقوق و قضا: معاون بین الملل دانشگاه تهران از طریق اندازی رشته زبان کره ای در دانشگاه تهران آگاهی داد.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از دانشگاه تهران، الهام امین زاده، معاون بین الملل دانشگاه تهران، با ارایه گزارشی از کارهای بین المللی این دانشگاه بر لزوم باز تعریف ارتباطات دانشگاهی در شرایط تحریم، خاطرنشان کرد: همکاریهای دانشگاهی ایجاب می کند بررسی نماییم در منطقه ای که تحریم هستیم، چه طور می توانیم با سایر دانشگاه ها ارتباط مؤثر برقرار نماییم.
سیاست های دانشگاه تهران برای افزایش کارهای بین المللی
معاون بین الملل دانشگاه تهران به آمار پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه تهران اشاره نمود و اضافه کرد: در سال قبل حدود ۳۳۰۰ درخواست متقاضی خارجی داشتیم که بعد از بررسی کنسولی، ۳۶۴ نفر ثبت نام غائی شدند که ۵۹ درصد از این متقاضیان در مقطع دکتری هستند.
دیپلماسی علمی در کنار دیپلماسی رسمی
امین زاده با تأکید بر دیپلماسی علمی، تصریح کرد: از زمان آغاز جنگ، با ۳۰۰ دانشگاه ممتاز اروپایی، آمریکایی، آسیایی و آفریقایی ارتباط برقرار کردیم و همچون با بنیاد علمی کره جنوبی توافق شد رشته زبان کره ای در دانشگاه تهران راه اندازی شود.
وی اضافه کرد: در همایش افق های نو، تصمیم گرفتیم در کنار دیپلماسی رسمی و میدانی، دیپلماسی علمی را نیز تقویت نماییم و دریافته ایم که این ظرفیت می تواند مشکلات ما را حل کند؛ برای مثال، برای رفع اشکال ایران هراسی میتوان یک زیست بوم مقاوم علمی تعریف کرد.
معاون بین الملل دانشگاه تهران با اعلان اینکه دانشگاه تهران ۶۰۰ تفاهمنامه بین المللی امضا نموده است، تاکید کرد: بدنبال دیپلماسی اثرگذار هستیم، نه دیپلماسی نمایشی.
منبع: imgdl.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب