پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

حقوق و قضا
سخنگوی سازمان تعزیرات تاكید كرد:

رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات گرانفروشی و احتکار در تعزیرات

رسیدگی خارج از نوبت به تخلفات گرانفروشی و احتکار در تعزیرات

به گزارش حقوق و قضا، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در واکنش به گرانی های اخیر برخی کالاهای اساسی و مطالب مطرح شده در این مورد اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی در ماه های اخیر با اجرای یک طرح نظارتی جامع در عرصه کالاهای اساسی، حضور میدانی مؤثر و هدفمند در بازار داشته و رویارویی با تخلفات اقتصادی را بصورت عملی و قاطع دنبال کرده است.


سید یاسر رایگانی در گفتگو با ایسنا در رابطه با اقدامات تعزیرات درباب نظارت بر بازار و با اشاره به اجرای بخشنامه شماره ۴۴۷۳/۱۰۰/۱۴۰۴ مورخ ۱۸ /۰۶ /۱۴۰۴ با موضوع تشدید نظارت و کنترل بازار کالاهای اساسی، اظهار داشت: این بخشنامه برای مواجهه با گران فروشی، کم فروشی، احتکار و بی نظمی در نظام توزیع، به ادارات کل تعزیرات حکومتی استان ها ابلاغ و اجرای آن به شکل مستمر در سرتاسر کشور در دستور کار قرار گرفت.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: در قالب اجرای این بخشنامه، گشت های مشترک تعزیرات حکومتی با مشارکت دستگاه هایی همچون سازمان صمت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، اتحادیه ها، دامپزشکی و شبکه های بهداشت، به صورت روزانه از مراکز تولید، توزیع و عرضه کالاهای اساسی بازدید کردند.
رایگانی با استناد به آمار ثبت شده در سامانه CMS اظهار نمود: در دو هفته اخیر، ۶۱۳ اکیپ گشت مشترک فعال بوده اند که نتیجه آن انجام ۲۵۳۷ مورد بازرسی میدانی، شناسایی ۸۶۷ واحد متخلف و تشکیل فوری پرونده برای این واحدها و همین طور گزارش ۱۶۴۳ واحد بدون تخلف بوده است؛ آماری که نشان دهنده نظارت مستمر و حضور جدی تعزیرات در کف بازار است.
وی با تکیه بر این که رویکرد تعزیرات صرفا به بازرسی محدود نمی گردد، اضافه کرد: همزمان با اقدامات میدانی، پرونده های در رابطه با کالاهای اساسی با اولویت و خارج از نوبت در شعب بدوی تعزیرات حکومتی رسیدگی شده و با تخلفاتی نظیر گران فروشی، کم فروشی، احتکار و عرضه خارج از شبکه، برخورد قانونی و بازدارنده صورت گرفته است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در انتها اشاره کرد: هدف اصلی این اقدامات، پیشگیری از افزایش بی ضابطه قیمت ها، صیانت از حقوق مصرف کنندگان و ایجاد ثبات در بازار کالاهای اساسی است و سازمان تعزیرات حکومتی با تأکید بر نظارت میدانی و گزارش های مردمی، اجازه نخواهد داد منافع سودجویان به معیشت مردم صدمه بزند.


منبع:

1404/10/18
15:24:39
5.0 / ۵
76
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد