پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

حقوق و قضا
منتظری:

شهادت سلیمانی و المهندس نقطه عطفی برای جبهه مقاومت است

شهادت سلیمانی و المهندس نقطه عطفی برای جبهه مقاومت است

حقوق و قضا: رییس دیوان عالی کشور با تاکید بر این که شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نقطه عطفی در راه جبهه مقاومت محسوب می شود.



به گزارش حقوق و قضا به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در حاشیه مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی که عصر امروز (پنجشنبه) در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد، با اشاره به آثار عمیق شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس اظهار داشت: شهادت این دو فرمانده بزرگ و دیگر شهدای مقاومت، حادثه ای خیلی اثرگذار و نقطه عطفی مهم برای جهان اسلام، خصوصاً ملت های ایران و عراق و جریان مقاومت بود.
وی اضافه کرد: این واقعه تاریخی همواره برای ملت های ایران و عراق و مجموعه جبهه مقاومت از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و الهام بخش مبارزات آزادی خواهان در منطقه است.
رئیس دیوان عالی کشور با دعا برای پیروزی ملت های مقاوم منطقه اشاره کرد: امیدواریم خداوند متعال به ملت های ایران و عراق توفیق روز افزون عنایت فرماید و جریان مقاومت در فلسطین، یمن و سایر سرزمین ها بتواند با ایستادگی در مقابل استکبار و صهیونیسم به اهداف عالیه خود برسد.
حجت الاسلام منتظری در آخر تصریح کرد: بدون تردید، جبهه مقاومت می تواند با الهام از درس بزرگ شهادت این عزیزان، مسیر رویارویی با استکبار را با قدرت و پایداری ادامه داده و به توفیقات بیشتری دست پیدا کند.

منبع:

1404/10/12
14:45:23
5.0 / ۵
7
تگها: آزادی , تاریخی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد