در سفر رئیس سازمان بازرسی كل كشور به طبس صورت گرفت:
بررسی اختلافات حقوقی ایمیدرو و شرکت معدنی طبس
به گزارش حقوق و قضا، خراسان جنوبی در جریان سفر رئیس سازمان بازرسی به طبس، اختلافات حقوقی و قراردادی ایمیدرو و یک شرکت معدنی بررسی گردید.
در جریان سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور به شهرستان طبس، امروز پنج شنبه ۱۹ آبان مشکلات حقوقی و قراردادی موجود میان مدیران معدن ذغالسنگ سامان کاوش طبس و ایمیدرو طی نشستی بررسی گردید.
به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، طی سفر رئیس سازمان بازرسی کل کشور به شهرستان طبس، مشکلات حقوقی و قراردادی موجود میان مدیران معدن ذغالسنگ سامان کاوش طبس و ایمیدرو طی نشستی با حضور دکتر خدائیان، بازرس کل استان خراسان جنوبی، بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت، مدیران معدن و نماینده ایمیدرو بررسی گردید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این جلسه یک ساعت و نیمه بعد از استماع اظهارات مدیران معدن زغالسنگ و نماینده ایمیدرو و سایر مسؤلان شهرستان به بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت این سازمان نسبت به بررسی دقیق اسناد و مدارک مأموریت داد و تصریح کرد که مبحث با جدیت پیگیری شود.
خدائیان به بازرس امور صمت برای پیگیری مبحث و واکاوی دقیق اسناد و مدارک مأموریت ویژه داد.
منبع: judcms.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب