حقوق و قضا

اظهار نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضائیه

اظهار نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضائیه

حقوق و قضا: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ارتباط با درخواست نمایندگان در خصوص بازگشت طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه به مجلس توضیحاتی ارائه نمود.


به گزارش حقوق و قضا به نقل از ایسنا، اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسار و آرادان در مطلبی اظهار نمود: حجت الاسلام والمسلمین اژه ای در قامت رئیسی انقلابی، با تجربه، تحول خواه، جهادی، میدانی، تحول و تعالی را در قوه قضاییه آغاز نموده که لازم است مجلس و دولت نگرانی و دلمشغولی ایشان در مورد معیشت کارکنان قوه قضاییه را مرتفع کنند تا مسیر اصلاح و شکوفایی روزافزون در قوه قضاییه با قوت ادامه یابد.
اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به درخواست نمایندگان طرح فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در صورت تصویب هیات رئیسه به صحن علنی مجلس بازخواهد گشت.
وی با ذکر این مورد که فشار اقتصادی تحمیلی به کشور بی سابقه است و دشمنان همه تمرکز خویش را در جبهه اقتصادی متمرکز کرده اند تا از این راه به کشور صدمه بزنند، اظهار داشت: در چنین شرائطی اقشار مختلف مردم و خصوصا قشر حقوق بگیر جامعه با مشکلات بسیاری روبرو شده اند.
نماینده مردم گرمسار و آرادان ضمن اشاره به تلاشهای شبانه روزی حجت الاسلام اژه ای ریاست محترم قوه قضاییه و ایجاد موج همراهی و همگامی کارکنان خدوم دستگاه قضا با ایشان اظهار داشت: همراهی با امام و رهبری از سالهای قبل انقلاب و اعتقاد به آرمان های امام و رهبری، بصیرت، دانش عمیق حقوقی و قضایی در ابعاد حوزوی و دانشگاهی، تجربه طولانی در دستگاه قضایی در سمت های مختلف و شناخت کامل از ساختار و نقاط قوت، ضعف و صدمه های دستگاه قضایی، بیان گویا و رسا و منصفانه، دست پاکی، شناخت دقیق جریان های اجتماعی و سیاسی کشور و روحیه مردمداری و خدمت بی منت به مردم، برخورد با متخلفان سبب شده ایشان در قامت رئیسی انقلابی، با تجربه، تحول خواه، جهادی، میدانی، تحول و تعالی را در قوه قضاییه آغاز نموده که لازم است مجلس و دولت نگرانی و دلمشغولی ایشان در مورد معیشت کارکنان قوه قضاییه را مرتفع کنند تا مسیر اصلاح و شکوفایی روزافزون در قوه قضاییه با قوت ادامه یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد انجام کار کارشناسی در مورد این طرح اظهار داشت: با عنایت به اهمیت موضوع، این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس، مرکز پژوهش ها، سازمان اداری استخدامی با حضورمعاونت های مختلف دستگاه قضایی همچون معاونین «مالی و پشتیبانی» و «منابع انسانی» بررسی شده بود و نقطه نظرات و دیدگاه های کارشناسان، موافقان و مخالفان احصا شده بود که امضا ۲۰۰ نفر از نمایندگان گویای طی مراحل کارشناسی طرح بود.
نماینده مردم گرمسار و آرادان با عنایت به اهمیت دستگاه قضایی در پاسداری از حقوق مردم و به منظور جلوگیری از انحرافات در جامعه اضافه کرد: لازمه این امر بکار گیری قضات و کارکنانی توانا، دلسوز، دست پاک، جدی، عادل و به دور از هر نوع رابطه و مناسبات ناسالم می باشد که شرع مقدس بر رسیدگی به وضعیت معیشتی کارکنان و قضات تاکید دارد و این در شرایطی است که معدل حقوق افراد شاغل در قوه قضاییه، وزارت دادگستری و کارکنان دادگستری زیر ۵ میلیون تومان است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن اشاره به افزایش بی سابقه ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی و انتظارات از قضات و مسؤلان و کارکنان دستگاه قضایی در مورد رسیدگی دقیق و سریع اظهار نمود: بعضی از قضات و کارکنان دستگاه قضا ساعتهای متمادی از شبانه روز را به حضور در محل کار اختصاص می دهند تا رسیدگی به امور قضایی مردم به تأخیر نیفتد که طرح و تصویب طرح تسری فوق العاده خاص کارمندان قوه قضاییه پاسخی به این جدیت و تلاش شبانه روزی است.
این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: رسیدگی به برخی پرونده ها در دستگاه قضایی بازگشت هزاران هزار میلیارد به بیت المال و کشور را به دنبال داشته است و این در شرایطی است که دست اندرکاران رسیدگی به این پرونده خود از مشکلات مالی رنج می برند و وظیفه ماست تا با تصویب این طرح به ارتقا نظام قضایی در کشورکمک نموده تا قاضی و مجموعه دستگاه قضایی با آسودگی از معیشت در برخورد با مفاسد و ستاندن بیت المال بهتر از قبل اقدام نماید.
وی در مورد بعضی از جزئیات این طرح اظهار داشت: در ارتباط با جزئیات این طرح میتوان به ماده واحده این طرح اشاره نمود که مقرر نموده «فوق العاده خاص مبحث قانون فوق العاده خاص کارمندان سازمان های پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران مصوب ۱۳۹۰/۰۲/۰۴ و سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور مصوب ۱۳۹۱/۱۲/۲۷؛ به کارکنان قوه قضاییه تسری می یابد».
مطهری اضافه کرد: در لایحه مذکور کارایی و عملکرد از یک سو و نزدیک شدن به نیازهای معیشتی کارکنان با توجه به تفاوت در شرایط شغلی و شاغلین از طرفی مبنای تعیین کننده حقوق و مزایای کارکنان مد نظر قرار گرفته است.
نماینده مردم گرمسار و آرادان با ذکر این مورد که بر مبنای ماده ۱۳۰ قانون آئین نامه داخلی مجلس، اگر طرحی مورد تصویب مجلس قرار نگیرد، بدون تغییر اساسی تا ۶ ماه دیگر نمی توان آنرا مجدداً به مجلس پیشنهاد کرد مگر با درخواست ۵۰ نماینده و تصویب مجلس، اظهار داشت: بر این اساس بیشتر از ۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه ای به هیات رئیسه خواهان شدند، باردیگر طرح تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه در مجلس اعلام وصول شده و در دستور کار مجلس قرار گیرد.
او در آخر اظهار داشت: مشکل معیشت مردم که بارها و بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری و همه مسؤلان نظام قرار گرفته، دغدغه نمایندگان مردم است. امیدواریم با همفکری و همراهی دولت و مجلس و همکاری صاحب نظران علمی و اجرایی بتوانیم لایحه جامع و مناسبی در زمینه حقوق و مزایای همه کارکنان دولت تهیه، تصویب و در سال آینده به اجرا گذاشته شود.
بر طبق این گزارش، ۱۵ دیماه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه که منجر به افزایش حقوق کارکنان این قوه می شد، مخالفت کردند.
۱۹ دیماه محمدرضا دشتی اردکانی به ایسنا، از درخواست نمایندگان برای در دستور قرارگرفتن مجدد طرح تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه اطلاع داد و اظهار داشت: بیشتر از ۵۰ نماینده در نامه ای به هیات رئیسه خواهان در دستور قرار گرفتن مجدد طرح تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه شدند.
وی اظهار نمود: چهارشنبه هفته گذشته نمایندگان مجلس با کلیات طرح تعیین فوق العاده خاص کارکنان قوه قضاییه مخالفت کردند، در چنین شرایطی آن طرح تا ۶ ماه دیگر نمی تواند باردیگر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد مگر اینکه ۵۰ نماینده درخواست کتبی را مطرح کنند.
همینطور ۲۳ دیماه حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضاییه اظهار داشت: هر چند که در مجلس طرح افزایش فوق العاده خاص کارکنان دادگستری تایید نشد اما با هماهنگی هایی که با دولت انجام شده، خبرهایی خوبی در راهست که بزودی اعلام می شود.
معاون اول قوه قضاییه همینطور در ۳۰ دیماه از تغییر حقوق کارکنان قوه قضاییه در اوایل هفته اول بهمن ماه اطلاع داد.




منبع:

1400/11/12
12:32:44
5.0 / 5
891
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
judcms.ir - مالکیت معنوی سایت حقوق و قضا متعلق به مالکین آن می باشد